Tribute avond

tribute@vortmetdegeit.nl

In 2022 werd de Tribute avond op 29 oktober gehouden met als speciale gast…

TRIBUTE
PHIL COLLINS & GENESIS Live Experience

  (Klik op de afbeelding of hier om tickets te bestellen. € 20,= per ticket)

  Zaterdag 29 oktober speelde:

  TRIBUTE
  PHIL COLLINS & GENESIS Live Experience 

  in  Huis Het Bosch  in Lexmond.

   

   

  Na Golden Earring, Queen, Bruce Springsteen, The Beatles, Elvis Presley,  The Cats, The Eagles en Abba hadden we de Tribute band van Phil Collins bereidt gevonden om bij ons op te treden.

  De muziek van Phil Collins en Genesis behoefde eigenlijk geen verdere uitleg. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums is hij een van de grootste artiesten ter wereld. Hits als Against all odds, In the air tonight, Sussudio, Land of confusion en Easy Lover staan in het collectieve muzikale geheugen gegrift van menig generatie. Dat Phil Collins nog altijd enorm populair is blijkt uit zijn Not Dead Yet tour waarmee hij momenteel rond de wereld tourt.

  Geinspireerd door de grote klasse van deze wereld artiest ontstond in 2016 de Collins Live Experience, 12 man sterk, vastberaden en de enige Phil Collins en Genesis tribute band van Nederland en de Benelux. We hebben genoten van een ruim twee uur durende energieke live show waarbij alle grote hits voorbij kwamen.

  In navolging van eerdere Tribute avonden was ook deze avond een knaller  voor alle liefhebbers van deze band . Het is wederom een memorabele muzikale avond geweest.